Despre noi

Cine suntem?


Suntem NicolMit, echipa care din pasiune pentru gustul mancarurilor si bauturilor romanesti, pentru savoarea inconfundabila a platourilor traditionale, dar si a celor care amintesc de clipele petrecute alaturi de cei dragi acasa, aducem produse autentic romanesti pe taram italian.

Desi departe de locurile natale, va oferim posibilitatea de a va delecta cu produsele preferate, prin gama vasta pe care o exportam in puncte fixe din Italia. Grija pentru integritatea marfurilor transportate este prioritatea noastra, astfel ca va oferim siguranta ca orice produs pentru care prezentati interes va va surprinde cu acelasi gust autentic de care va amintiti.

Ducem mai departe traditiile, prin serviciul de livrare internationala cu destinatia Italia, pe care il efectuam constant, dupa un program bine stabilit. Astfel regasiti un portofoliu bogat de produse, alimente si bauturi romanesti, mezeluri, condimente, dulciuri traditionale, toate purtandu-va pe taramul amintirilor ce rascolesc placeri gustative inconfundabile.


De ce am ales sa facem asta?


Nimeni nu ar trebui sa se confrunte cu dorul dupa produsele romanesti care obisnuiau sa fie parte din consumul uzual. Iata si motivul pentru care ne-am specializat in livrarea de produse romanesti, in diverse locatii din Italia. Va intampinam cu o varietate de produse alimentare si nonalimentare, alimente de baza, gustari, dulciurile care va amintesc de zilele copilariei, produse de bacanie, conserve, condimente, specialitati, preparate, mezeluri si lista continua cu alte denumiri care va amintesc, cu drag, de casa. Prin transporturile de produse romanesti pe care le efectuam ne asiguram ca nu veti duce dorul gusturilor cu care v-ati obisnuit.

De ce am ales deci sa facem asta? Din dorinta de a savura, de a gusta si de a oferi mai departe mancarurile, bauturile si produsele romanesti favorite.


Ce ne recomanda?


Ne asiguram ca produsele preferate sunt la indemana celor dornici sa beneficieze de acestea, fara a fi necesar sa se deplaseze pe un traseu foarte lung pentru a intra in posesia lor. Cum? Livram produse romanesti pentru romanii aflati in Italia, in puncte fixe precum Roma, Scanzano, Policoro, Siderno, Lamezia, Catania, Vizini, Lucatta, Riesi, etc. Regasiti intreaga lista de destinatii in care livram produse romanesti pe site-ul nostru. Aflati simplu si rapid unde puteti gasi produsele romanesti dorite! Alaturi de romanii din Italia, transporturile noastre care asigura stocuri permanente din punctele spre care livram va mangaie dorul de casa!